250 גרם חלב
125 גרם חמאה (לגרסת פרווה ניתן להמיר ל 125 נטורינה בטעם חמאה)
5 גרם סוכר
2 גרם מלח
170 גרם ביצים
1 חלמון מדיום
125 גרם קמח 45T של חברת "קמח הארץ"
מביאים לרתיחה את החמאה , החלב החמאה, הסוכר והמלח.
כאשר התערובת רותחת מוציאים מהאש, מוסיפים את כל הקמח ומערבבים היטב
מחזירים לאש ומערבבים עד 2 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות
מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה
מקררים כ 2-3 דקות
מוסיפים את הביצים בהדרגה ב 5-6 פעמים
לאחר מכן מעבירים את המסה לשק זילוף עם צנטר צרפתי 14 ומזלפים כל שטיח סיליקון אקלרים של דמרלה מק"ט 850018
אופים בטמפרטורה של 160 מעלות* למשך 30 דקות לאקלרים ו 22 דקות לפחזניות בקוטר של 3-4 ס"מ
אין לפתוח את התנור עד לסוף האפיה.
*בתנורים שונים ייתכנו זמני אפייה שונים
#{price}