מרי מיקס

תערובת חדשנית מבית LAPED, להכנת מרנג, פבלובה "באטר-קרים", מקרון, קרמבו ....

תערובת חדשנית מבית LAPED, להכנת מרנג, פבלובה "באטר-קרים", מקרון, קרמבו ....

יתרונות: טעם מאוזן ,מרקם נעים, טבעוני, קל להכנה ,אין  צורך להשתמש  עם ביצים על כל המשתמע, הפרדה, פחת, חשש מזיהום מיקרוביאלי וחיי מדף קצרים.

כשרות: כשר פרווה בהשגחת הרבנות ובד"צ בית יוסף

אריזה: מק"ט 59720, שקית במשקל של 1 ק"ג 

להכנת מרנג/פבלובה 

יש להקציף 300  גרם תערובת "מרי-מיקס" עם 90 מ"ל מים למשך 5-3 דקות עד לקבלת תערובת יציבה. לאפות למשך 3-2 שעות בתנור מחומם לטמפרטורה של  60-80 מעלות צלזיוס. (כ 80 יחידות בקוטר של 2.5 ס"מ)

להכנת קרם בסגנון אמריקאי (באטר-קרים(

יש להקציף 300  גרם תערובת "מרי-מיקס" עם 90 מ"ל מים למשך 5-3 דקות עד לקבלת תערובת יציבה. לרכך 400 גרם חמאה חתוכה לקוביות (או מרגרינה להכנת מוצר " פרווה") בטמפרטורת החדר או במיקרוגל ולהוסיף בעדינות לתערובת תוך כדי הקצפה למשך  5 דקות נוספות. במידת הצורך, ניתן להוסיף חומרי טעם.

להכנת מקרונים

יש להקציף 350 גרם תערובת "מרי-מיקס" עם 100 מ"ל מים למשך כ-3 דקות. להוסיף 150 גרם אבקת שקדים ולערבב היטב באמצעות ספטולה. למוסס היטב 2 גרם צבע מאכל אבקתי רצוי ב-20 מ"ל מים. להוסיף למסה ולערבב בעדינות.

להזליף באמצעות שק זילוף עיגולים בקוטר 3 ס"מ על גבי משטח סילפט מקרון ולאפות בטמפרטורה של 80 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד לייבוש מוחלט*. 

* זמני אפייה יכולים להשתנות בהתאם לגודל המקרון וסוג התנור. אין לאפות בטמפרטורה מעל 80 מעלות צלזיוס.  
 C:\Users\eli\Pictures\Screenshots\‏‏צילום מסך (38).png

x

#{title}

#{text}

#{price}