מרי מיקס
תערובת חדשנית מבית LAPED, להכנת מרנג, פבלובה "באטר-קרים", מקרון, קרמבו ....תערובת חדשנית מבית LAPED, להכנת מרנג, פבלובה "באטר-קרים", מקרון, קרמבו ....
יתרונות: טעם מאוזן ,מרקם נעים, טבעוני, קל להכנה ,אין צורך להשתמש עם ביצים על כל המשתמע, הפרדה, פחת, חשש מזיהום מיקרוביאלי וחיי מדף קצרים.
כשרות: כשר פרווה בהשגחת הרבנות ובד"צ בית יוסף
אריזה: מק"ט 59720, שקית במשקל של 1 ק"ג
להכנת מרנג/פבלובה
יש להקציף 300 גרם תערובת "מרי-מיקס" עם 90 מ"ל מים למשך 5-3 דקות עד לקבלת תערובת יציבה. לאפות למשך 3-2 שעות בתנור מחומם לטמפרטורה של 60-80 מעלות צלזיוס. (כ 80 יחידות בקוטר של 2.5 ס"מ)
להכנת קרם בסגנון אמריקאי (באטר-קרים(
יש להקציף 300 גרם תערובת "מרי-מיקס" עם 90 מ"ל מים למשך 5-3 דקות עד לקבלת תערובת יציבה. לרכך 400 גרם חמאה חתוכה לקוביות (או מרגרינה להכנת מוצר " פרווה") בטמפרטורת החדר או במיקרוגל ולהוסיף בעדינות לתערובת תוך כדי הקצפה למשך 5 דקות נוספות. במידת הצורך, ניתן להוסיף חומרי טעם.
להכנת מקרונים
יש להקציף 350 גרם תערובת "מרי-מיקס" עם 100 מ"ל מים למשך כ-3 דקות. להוסיף 150 גרם אבקת שקדים ולערבב היטב באמצעות ספטולה. למוסס היטב 2 גרם צבע מאכל אבקתי רצוי ב-20 מ"ל מים. להוסיף למסה ולערבב בעדינות.
להזליף באמצעות שק זילוף עיגולים בקוטר 3 ס"מ על גבי משטח סילפט מקרון ולאפות בטמפרטורה של 80 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד לייבוש מוחלט*.
* זמני אפייה יכולים להשתנות בהתאם לגודל המקרון וסוג התנור. אין לאפות בטמפרטורה מעל 80 מעלות צלזיוס.