מתכון לקוקי פאי פיסטוק – פיתוח יחודי של שף לורו לחברת פלאשף
מצרכים: 228 גרם נטורינה בטעם חמאה (לגרסה חלבית ניתן להמיר בחמאה) 133 גרם מחית פיסטוק ירוק* 361 גרם סוכר דמררה 266 גרם סוכר לבן 7.5 גרם מלח 180 גרם ביצים 700 גרם קמח 45T של חברת קמח הארץ 15 גרם אבקת אפיה
אופן ההכנה: לרכך את הנטורינה עד לקבלת מרקם משחתי להוסיף את שני סוגי הסוכר, מחית הפיסטוק והמלח. לערב עד לקבלת אחידות (ניתן גם באופן ידני) להוסיף את הביצים ולערבב לערבב את הקמח עם אבקת האפיה ולהוסיף אותם לתערובת. לערבב עד קבלת אחידות להעביר לשק זילוף לזלף לתבנית איזי פאי של חברת MAE מק"ט 86136901
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 12 דקות** לקרר באופן מלא (ניתן להכניס להקפאה למשך 20 דקות) ולחלוץ מהתבנית למלא במילוי הרצוי ולקשט עם פירות טריים
*ניתן להחליף את מחית הפיסטוק בחמאת בוטנים או בחמאת לוז **בתנורים שונים ייתכנו זמני אפייה שונים