תבנית סיליקון בצורת קסיס - 8 שקעים (100 מ"ל)

8614294
  • 155.00
  • מחיר חבר מועדון:
    0
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
משלוח חינם מעל ₪525.00
צרו קינוחים טעימים בצורת קסיס עם תבנית הסיליקון שלנו מבית Maé Innovation. תבנית זו בצורת קסיס היא תוספת חיונית לאוסף התבניות הסיליקוניות שלכם בצורת פירות. עם 8 שקעים במידות של 63×61×45 מ"מ, תוכלו ליצור קסיס מציאותי וטעים במיוחד.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    משלוח יסופק עד 6 ימי עסקים (בתקופות חגים ומועדים חריגים עד 8 ימי עסקים). עלות המשלוח 50 ש"ח (במגבלת משקל של 10 ק"ג ליחידת משלוח). קניה בסכום מעל 525 ש"ח - משלוח חינם (במגבלת משקל של 10 ק"ג ליחידת משלוח)

צרו קינוחים טעימים בצורת קסיס עם תבנית הסיליקון שלנו מבית Maé Innovation. תבנית זו בצורת קסיס היא תוספת חיונית לאוסף התבניות הסיליקוניות שלכם בצורת פירות. עם 8 שקעים במידות של 63×61×45 מ"מ, תוכלו ליצור קסיס מציאותי וטעים במיוחד.

בחרו בגימור מקצועי על ידי שימוש בתבניות סיליקון של Maé Innovation, מומחה בכלי אפייה. כל תבניות הסיליקון שלנו מיוצרות בצרפת  מסיליקון באיכות פרימיום גבוהה. זה מבטיח שימוש מושלם בתבניות שלנו ללא כל קושי בשחרור ההכנות שלכם.

אכן, הסיליקון המיוחד שלנו מבטיח שהקינוחים שלכם ישתחררו בקלות ובשלמותם מבלי להישבר או להינזק. תבנית הסיליקון בצורת קסיס היא עמידה במיוחד ומיועדת לשימוש תעשייתי ואינטנסיבי.

מאפייני תבנית הסיליקון בצורת קסיס:

  • מידות התבנית: 200×300 מ"מ
  • מספר שקעים: 8
  • מידות השקעים: 63×61×45 מ"מ
  • נפח שקע: 100 מ"ל

יתרונות תבניות Maé:

  • סיליקון פרימיום בדרגת מזון, לשימוש אינטנסיבי ומקצועי
  • עמידות בטמפרטורות מ-45°C- עד 280°C+
  • שחרור קל מהתבנית
  • קל לניקוי
  • מיוצר בצרפת
  • עמידות למזון מובטחת (בהתאם לתקנים האירופיים והאמריקאיים בתוקף)
  • מתאים לשימוש בקווי ייצור אוטומטיים
  • מרחקי המילוי תואמים לתבניות רבות מסדרת Silmaé של Maé Innovation
  • תבנית סיליקון אחת של Maé Innovation (Silmaé) מיועדת לשימושים מרובים

הוראות שימוש:

  1. יש לשטוף את התבנית במים חמים וסבון לפני השימוש הראשון.
  2. יש למלא את השקעים בתערובת הרצויה (מוס, ג'לי, מיני קינוחים, וכו').
  3. להכניס למקפיא או לתנור בהתאם למתכון.
  4. לאחר שהמנות מוכנות, יש להוציא בעדינות מהשקעים על ידי כיפוף קל של התבנית וליהנות.
x

#{title}

#{text}

#{price}