תבנית סיליקון תלת מימד בצורת דובדבן - 8 שקעים (100 מ"ל)

8614293
  • 155.00
  • מחיר חבר מועדון:
    0
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
משלוח חינם מעל ₪525.00
תבנית סיליקון בצורת דובדבן ליצירת קינוחים מרהיבים ואולטרה-ריאליסטיים! תבנית זו מאפשרת לך ליצור אשליות אופטיות מרהיבות עם קינוחים בצורת דובדבן. עם 8 שקעים במידות של 59×54×49 מ"מ, ניתן ליצור דובדבנים מפורטים ורכים שירשימו את כולם.
העיצוב הייחודי של התבנית מבטיח תוצאה יוצאת דופן עם צורה מפורטת ומרשימה, הנותנת את התחושה של דובדבן אמיתי במרכז הצלחת. תבנית זו מיועדת למקצוענים שרוצים להרשים עם תוצאה איכותית.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    משלוח יסופק עד 6 ימי עסקים (בתקופות חגים ומועדים חריגים עד 8 ימי עסקים). עלות המשלוח 50 ש"ח (במגבלת משקל של 10 ק"ג ליחידת משלוח). קניה בסכום מעל 525 ש"ח - משלוח חינם (במגבלת משקל של 10 ק"ג ליחידת משלוח)

תבנית סיליקון בצורת דובדבן ליצירת קינוחים מרהיבים ואולטרה-ריאליסטיים! תבנית זו מאפשרת לך ליצור אשליות אופטיות מרהיבות עם קינוחים בצורת דובדבן. עם 8 שקעים במידות של 59×54×49 מ"מ, ניתן ליצור דובדבנים מפורטים ורכים שירשימו את כולם.

העיצוב הייחודי של התבנית מבטיח תוצאה יוצאת דופן עם צורה מפורטת ומרשימה, הנותנת את התחושה של דובדבן אמיתי במרכז הצלחת. תבנית זו מיועדת למקצוענים שרוצים להרשים עם תוצאה איכותית.

מיוצרת בצרפת, התבניות של מותג Maé Innovation ידועות בגמישותן ובעמידותן. הציפוי המיוחד מאפשר חילוץ קל ומהיר מהתבנית מבלי לפגום בצורה של הדובדבנים.

מאפייני תבנית הסיליקון בצורת דובדבן:

  • מידות התבנית: 200×300 מ"מ
  • מספר שקעים: 8
  • מידות השקעים: 59×54×49 מ"מ
  • נפח שקע: 100 מ"ל

יתרונות תבניות Maé:

  • סיליקון פרימיום בדרגת מזון, לשימוש אינטנסיבי ומקצועי
  • עמידות בטמפרטורות מ-45°C- עד 280°C+
  • שחרור קל מהתבנית
  • קל לניקוי
  • מיוצר בצרפת
  • עמידות למזון מובטחת (בהתאם לתקנים האירופיים והאמריקאיים בתוקף)
  • מתאים לשימוש בקווי ייצור אוטומטיים
  • מרחקי המילוי תואמים לתבניות רבות מסדרת Silmaé של Maé Innovation
  • תבנית סיליקון אחת של Maé Innovation (Silmaé) מיועדת לשימושים מרובים

הוראות שימוש:

  1. יש לשטוף את התבנית במים חמים וסבון לפני השימוש הראשון.
  2. יש למלא את השקעים בתערובת הרצויה (מוס, ג'לי, מיני קינוחים, וכו').
  3. להכניס למקפיא או לתנור בהתאם למתכון.
  4. לאחר שהמנות מוכנות, יש להוציא בעדינות מהשקעים על ידי כיפוף קל של התבנית וליהנות.
x

#{title}

#{text}

#{price}