תבנית סיליקון בצורת לימון - 12 שקעים (107 מ"ל)

8613919
  • 175.00
  • מחיר חבר מועדון:
    0
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
משלוח חינם מעל ₪525.00
תבנית סיליקון תלת-ממדית בצורת לימון, שעוצבה על ידי ז'אן-תומאס שניידר, אלוף העולם בגלידות לשנת 2018 וזוכה בתחרות MOF לשנת 2019 (תחרות לאומנים בצרפת). תבנית זו מאפשרת לך להעניק לצלחות הפשוטות ביותר שלך צורה מקורית ומורכבת. בין אם מדובר בטארט טאנין או סורבה, היצירתיות שלך לא תדע גבול עם תבנית הלימון התלת-ממדית שלנו.

  • זמן אספקה ותנאי רכישה
    משלוח יסופק עד 6 ימי עסקים (בתקופות חגים ומועדים חריגים עד 8 ימי עסקים). עלות המשלוח 50 ש"ח (במגבלת משקל של 10 ק"ג ליחידת משלוח). קניה בסכום מעל 525 ש"ח - משלוח חינם (במגבלת משקל של 10 ק"ג ליחידת משלוח)

תבנית סיליקון תלת-ממדית בצורת לימון, שעוצבה על ידי ז'אן-תומאס שניידר, אלוף העולם בגלידות לשנת 2018 וזוכה בתחרות MOF לשנת 2019 (תחרות לאומנים בצרפת). תבנית זו מאפשרת לך להעניק לצלחות הפשוטות ביותר שלך צורה מקורית ומורכבת. בין אם מדובר בטארט טאנין או סורבה, היצירתיות שלך לא תדע גבול עם תבנית הלימון התלת-ממדית שלנו.
תבנית זו מיוצרת בצרפת מ-100% סיליקון באיכות פרימיום כדי להבטיח גמישות מקסימלית ושחרור מושלם של המנות שלך מהתבנית. האם היצירות שלך צריכות להיכנס למקפיא? אין בעיה, תבניות Maé עמידות לחום גבוה (עד 280+ מעלות צלזיוס) ולקור (עד 45- מעלות צלזיוס).

תבניות אלו מיועדות לשימוש אינטנסיבי ועמידות במיוחד, וילוו אותך בכל ההכנות שלך.

מאפייני תבנית הסיליקון התלת-ממדית בצורת לימון:

  • מידות התבנית: 400×300 מ"מ
  • מספר שקעים: 12
  • מידות השקעים: 77.80×57.9×46.2 מ"מ
  • נפח שקע: 107.4 מ"ל

יתרונות תבניות הסיליקון של Maé:

  • סיליקון פרימיום בדרגת מזון, לשימוש אינטנסיבי ומקצועי
  • עמידות בטמפרטורות מ-45°C- עד 280°C+
  • שחרור קל מהתבנית
  • קל לניקוי
  • מיוצר בצרפת
  • עמידות למזון מובטחת (בהתאם לתקנים האירופיים והאמריקאיים בתוקף)
  • מתאים לשימוש בקווי ייצור אוטומטיים
  • מרחקי המילוי תואמים לתבניות רבות מסדרת Silmaé של Maé Innovation
  • תבנית סיליקון אחת של Maé Innovation (Silmaé) מיועדת לשימושים מרובים

הוראות שימוש:

  1. יש לשטוף את התבנית במים חמים וסבון לפני השימוש הראשון.
  2. יש למלא את השקעים בתערובת הרצויה (מוס, ג'לי, עוגות קטנות, וכו').
  3. להכניס למקפיא או לתנור בהתאם למתכון.
  4. לאחר שהקינוח מוכן, יש להוציא בעדינות מהשקעים על ידי כיפוף קל של התבנית וליהנות.
x

#{title}

#{text}

#{price}